Pizza bestellen?

Bekijk pizzeria's uit de buurt

Pizza bestellen de Wijk

Heb je trek in een vers bereide pizza Tonno of pizza Carbonara? Of maak jij jouw eigen pizza met tomaat en hete kip, mayonaise swirl of pepperoni? Een goedkope pizza bestellen in de Wijk gaat erg gemakkelijk. Kies jouw bezorgrestaurant, geef jouw bestelling door en laat het binnen 30 minuten thuisbezorgen. Met behulp van ons platform vergelijk je authentieke pizza’s en vind je de gegevens van toonaangevende pizzeria’s in de Wijk.

  • De pizza is een typisch Italiaans gerecht en wordt belegd met kaas, tomaat, vlees of vis.
  • Platforms waar je kunt bestellen zijn Uber Eats, Thuisbezorgd en Deliveroo.
  • Domino’s en New York Pizza zijn de meest bekende pizzeria’s met betaalbare pizza’s en een supersnelle bezorging.
  • Steeds meer grillrooms en pizzeria’s bieden de mogelijkheid om online te bestellen.
  • De beste pizza thuis laten bezorgen in de Wijk kan al voor €9,75.

Een Italiaanse pizza bezorgen in de Wijk

Na een drukke week heb je gewoon geen zin om te gaan koken. Een snelle pizza laten bezorgen biedt dan uitkomst. Anno 2024 heb je een royaal assortiment, een snelle en punctuele bezorging en betaalbare tarieven. Je aankoop kan soms al binnen een half uur worden afgeleverd. Betaling gaat veilig vooraf online. Op onze website bieden wij ook additionele uitleg over Pizza Salami.

  1. Razendsnelle bezorging (30 – 45 minuten).
  2. Zonder problemen in de Wijk maaltijden bestellen.
  3. Via 1 App bestellen bij verschillende Italianen, pizzeria’s en grillrooms.
  4. Veilig vooraf betalen via jouw bankieren-app.

Pizza bestellen in de Wijk?

Plaats een bestelling bij de beste pizzeria’s met authentieke receptuur.

Benodigde tijd: 15 minuten

Snel een pizza laten bezorgen

  1. Selecteer een bestelplatform

    Denk dan o.a. aan Deliveroo, Thuisbezorgd.nl, Uber Eats, Papa John’s, New York Pizza of een betrouwbaar Italiaans bezorgrestaurant in de Wijk.

  2. Vergelijk de beschikbare menu’s

    Maak een keuze uit de lekkerste maaltijd zoals de vegetarische naan pizza, pizza Parma of kies voor een half-half pizza.

  3. Kies bezorgmoment

    Kies of je het aan huis wil laten komen of dat je het zelf komt afhalen. Kies ook een bezorgtijd. Kies je voor zo snel mogelijk? Dan duurt het 30 – 45 minuten.

  4. Betaal middels een online dienst

    Betaling gaat vooraf via PayPal, iDeal of Creditcard. Eventueel kun jij fooi geven aan de pizzakoerier (cash).

  5. Zo lekker heb je ze nog nooit gegeten!

    De ambachtelijke pizza wordt zo snel mogelijk bij je thuisbezorgd. Je kunt via de site een beoordeling achterlaten. De pizzadoos doe je niet bij het papierafval, maar bij het restafval.

pizza-bestellen-de-wijk-7957

Vind en vergelijk bezorgrestaurants

Weet je niet waar te bestellen? Hieronder bekijk en vergelijk je de beste bezorgdiensten voor de goedkoopste pizza in de Wijk.

Nog geen pizzeria's gevonden hier!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen pizzeria's gevonden. Jouw bedrijf aanmelden? Klik hier om jouw restaurant toe te voegen.

De beste aanbiedingen van april 2024

Voor de scherpste prijs pizza’s laten komen (of zelf afhalen)? Profiteer dan van de scherpste pizza aanbiedingen in de Wijk! Maandelijks zijn er aantrekkelijke acties wat zorgt voor een tijdelijke prijsverlaging. Je kunt denken aan een actietarief van een bepaalde pizza voor maar €5,25, 1+1 gratis of een gratis nagerecht. Deze kortingsvoucher kan je vinden via kortingscode sites, fora, social media maar vind je soms ook bij een eerdere bestelling. Onderstaand check je enkele populaire aanbiedingen en enkele adviezen.

  • Aan het begin van de week (maandag – woensdag) krijg je vaak een beetje extra korting.
  • Bekijk ook de tweede pizza gratis actie: ideaal om met een vriend(in) af te spreken.
  • Gratis ijsje bij bepaalde pizza’s.
  • Gratis bezorging bij bestellingen vanaf €8,99.

Veelgestelde vragen over het Italiaanse concept

Wat zijn de prijzen van pizza laten bezorgen in de Wijk?
De actuele prijs van een warme pizza aan huis bezorgen in de Wijk varieert tussen de €8,60 – €13,95. De totaalprijs hangt af van de geselecteerde pizza, eventuele extra ingrediënten en de koerier (€1,05 – €3,45). Vaak krijg je gratis bezorging bij een bepaald minimum bedrag (vaak €25,00).

Hoe kan ik een pizza bestellen via internet?
New York Pizza, Domino’s en Thuisbezorgd (Just Eat Takeaway) zijn eenvoudige sites om een bestelling te doen in Zuidwolde, Alteveer, Kerkenveld, Drogteropslagen, Linde, Fort, Veeningen, Echten, Ruinen, Eursinge, Ansen, Ruinerwold, Koekange, De Wijk. Deliveroo en Uber Eats zijn daarbij de laatste jaren ook sterk gegroeid. Ook de lokale shoarmazaken, kebabzaken en grillrooms in de Wijk leggen zich meer en meer toe op thuisbezorging. Je vind hier ambachtelijke pizza’s volgens Italiaans recept.

Hoe snel wordt een pizza aan huis geleverd?
De pizza thuisbezorgen in de Wijk duurt vaak niet langer dan een half uur. De geschatte levertijd hangt af van grillroom / pizzeria, de besteldag en jouw postcode (7924, 7957). Bestel je in het weekend precies rond etenstijd? Dan kan het gerust 30 minuten langer duren.

Kan ik ook afhalen?
Ja, vaak is afhalen ook mogelijk. Bij de grote ketens zoals New York bepaal je allereerst een filiaal in de provincie Drenthe en selecteer je het gewenst afhaaltijdstip. Deliveroo, Uber Eats en Thuisbezorgd.nl bieden ook de optie tot afhalen. Je krijgt een oproep zodra jouw bestelling klaar is.

Is het een optie zelf een pizza samen te stellen?
Ja, je kunt vaak toppings toevoegen en op die manier jouw droom pizza creëren. Maak een keuze uit de formaten, de gewenste saus en kies vervolgens de lekkerste producten zoals garnalen & rosbief. Voordat je verder gaat: samenstellen kost vaak meer geld in vergelijking met een standaard smaak.

Plaats een reactie