Pizza bestellen?

Bekijk pizzeria's uit de buurt

Scherpe pizza

Hou jij wel van een beetje pittig eten? Dan moet je zeker eens een scherpe pizza bestellen. Je weet dan zeker dat je geen flauwe smaak zult ervaren. Het is geen variant die voor iedereen is weggelegd. Over het algemeen zijn dit geen kindvriendelijke smaken en is het voor de liefhebber. Een Piccante pizza bestellen kan eenvoudig via internet. Zoek dan naar ingredienten zoals Rode peper, Pepperoni (salsiccia Napoletana piccante of de soppressata) en natuurlijk Jalapeños. Je zult dan gegarandeerd een hele spicy smaak ervaren.

Spicy pizza bestellen

Heb jij trek in iets lekkers? Dan kun je doorgaans kiezen uit heel veel soorten maaltijden die kunnen worden thuisbezorgd. Scherpe maaltijden zoals pasta’s, lasagnes of hete Italiaanse pizza’s wordt door de plaatselijke bezorgservice bij je aan huis bezorgd. Via internet kun je deze snel en gemakkelijk bestellen. Je kunt vaak in de webshop een keuze maken uit het assortiment of belt je bestelling door naar de plaatselijke Italiaan. De medewerkers kunnen je specifiek informeren voor pikante producten. Vaak kun je ook extra ingrediënten aan pizza’s toevoegen. Op die manier kun je een normale pizza extra scherp maken door bijvoorbeeld extra Jalapeños of rode pepers toe te voegen.

Hete pizza bezorgen

Het thuisbezorgen wordt altijd direct gedaan wanneer de pizza’s uit de oven komen. Hiervoor werkt de pizzeria samen met een bezorgservice of hebben ze eigen personeel in dienst. Deze rijden met scooters of elektrische fietsen door de stad om de pizza’s warm te bezorgen. Op die manier kun je extra genieten van de smaak en de beleving. Je kunt je spicy pizza’s natuurlijk ook afhalen. Dit kun je aangeven als je een online bestelling plaatst bij o.a. Domini’s, New York Pizza en andere lokale pizzeria’s.


Wat maakt een pizza pittig?

Dat zijn de losse ingrediënten die worden gebruikt. Denk dan onder andere aan Rode peper, Pepperoni en Jalapenos. Ook pittige salami’s zoals soppressata en salsiccia Napoletana piccante worden wel eens gebruikt.

Is de saus ook scherp?

Vaak worden de pizza’s pikant door bovengenoemde ingrediënten en is de saus neutraal. Soms is een normale tomatensaus vervangen voor een BBQ-saus of creme fraiche / room. Dit komt de smaak ten goede.

Wat zijn de meest scherpe pizza’s?

De meest scherpe pizza’s zijn de pizza Pepperoni en de diavolo. Deze hebben een scherpe smaak vanwege de pikane salami en soms ook rode pepers. Daarnaast staan ook pizza’s met Jalapeños garant voor een zeer scherpe smaak!