Pizza bestellen?

Bekijk pizzeria's uit de buurt

Kleine pizza

Met het hele gezin lekker pizza eten? En wil je ook een kleine pizza voor kinderen bestellen? Op Snellepizza.nl vind je de beste online pizzeria’s waar je ook de lekkerste pizza’s voor kids kunt bestellen. Op deze pagina vind je nuttige informatie en handige tips voor een heerlijk gezellig avond Italiaans voor het hele gezin. 

 • Een gewone pizza heeft een omtrek van ongeveer 24 centimeter, dat is best groot voor veel kinderen
 • Veel pizzeria’s bieden een pizza bambino . Dit is een extra kleine pizza van ongeveer 20 centimeter groot
 • Ook bij kinderpizza’s kan je kiezen uit de meest populaire toppings zoals Ananas, Paprika, etc. 
 • Veel kinderen houden van de Hawaii pizza omdat deze lekker zoet is door de ananas
 • Ook in het vriesvak van de supermarkt vind je veel kleine mini pizza’s en Piccolinis die heel geschikt zijn voor (kleinere) kinderen

Pizza voor kinderen bestellen en laten bezorgen

Wanneer je pizza gaat bestellen dan is het natuurlijk ook leuk voor kinderen wanneer zij mogen meedoen. Gelukkig denken pizzeria’s steeds beter aan de allerkleinsten. Bij New York Pizza heb je nu bijvoorbeeld de Funny Meals. Dit is een lekkere mini pizza + topping naar keuze met een leuke surprise. Het doet een beetje denken aan de Happy Meal van de MC Donalds. Er is een Funny Meal voor jongens en voor meisjes. Bekijk hier alle bezorgrestaurants in Enschede en Hengelo.

Onze top-3 tips voor een lekkere kinderpizza

 1. Funny Meal van New York pizza vanaf €6,96
 2. Een pizza bambino bij de plaatselijk pizzeria, vaak zo’n €7,50
 3. Een mini pizza van Dr. Oetker, 4 stuks al vanaf €2,79

Een kinder pizza, wat zijn de mogelijkheden?

Ook kinderen zijn gek op pizza. Soms is het toch wat lastig wat je nu precies moet bestellen. Een hele grote pizza is vaak net wat te groot. En het is zonde om wat weg te gooien. Gelukkig zijn er dus steeds beter opties voor kinderen. Zoals je in onze top-3 hierboven kunt lezen zijn kan je ook voor de allerkleinsten een pizza bestellen. Hieronder bieden we nog een aantal aanvullende tips voor kinderen:

 • Weet je niet welke smaak? Ga dan voor de Hawaii. Deze zoetige smaak van de ananas is voor veel kids heel toegankelijk
 • Je kunt pizza bestellen en voor de kinderen een kleine pizza van de supermarkt in de oven doen
 • Eten er meer kinderen mee? Dan kan je ook een grote pizza bestellen en deze delen zodat er meerdere kinderen van kunnen eten
Wat is een kinder pizza?

Een kinderpizza – ook wel een pizza bambino genoemd – is een extra kleine pizza met een omtrek van ongeveer 20 centimeter.

Welke smaken zijn lekker voor kinderen?

De meeste kinderen zijn wel gek op een pizza Hawaii of Mozzarella. Dit zijn heel toegankelijke smaken.

Wat is Funny Meals van New York Pizza?

Dit is een speciale pizza-box voor kinderen. Een kleine pizza met topping naar keuze en een leuke surprise. Zowel voor jongens als meisjes, al vanaf €6,95

Zijn er ook kleine pizza’s in de supermarkt?

Ja, Dr. Oetker heeft een uitstekend aanbod met kleine pizza’s speciaal voor kinderen. In het vriesvak kan je ook kiezen voor Piccolinis: dit zijn een soort kleine pizzaatjes die ook heel lekker zijn voor kinderen.