Pizza bestellen?

Bekijk pizzeria's uit de buurt

Over Ons

Heb je zin in pizza? Dan kun je twee dingen doen: of je kunt een pizza halen in de winkel of je kunt zelf een pizza maken. Zelf een pizza maken is de moeite waard en het is nog zo gebeurd ook! Het is natuurlijk erg leuk om te doen in vergelijking met een pizza bestellen en je kunt zelf beslissen wat je op je pizza gaat doen. Een ander voordeel is dat de ingrediënten lang houdbaar zijn.  Als je zelf een pizza gaat maken dan kun je een aantal basis ingrediënten gebruiken en van daaruit je pizza maken. Wil je echter snel een pizza eten? Dan kun je ervoor kiezen om een pizza te laten bezorgen aan huis.

Wat doen wij?

Snellepizza.nl is ontstaan omdat de websites om online je pizza te vinden tegenwoordig helemaal vol zitten met reclame, randzaken en andere dingen. Wij hebben daarom deze website ontwikkeld. Het doel van deze website is om alle pizzeria’s in Nederland die een bezorgdienst in huis hebben in kaart brengen. Bezoekers kunnen door het intikken van hun postcode alle pizzeria’s in hun omgeving terug vinden. Je kunt dan eenvoudig online je pizza bestellen die vervolgens wordt thuisbezorgd.

Wie zijn wij

Ons bedrijf is gevestigd in Zwolle. Met een klein team werken we dagelijks aan het updaten en optimaliseren van deze website. Heb je suggesties of ideeën? Wil je een gastblog aanleveren? Benieuwd naar de opties voor een MBO/HBO stageplek in april 2024? Neem dan contact met ons op!

Pizzarettes vergelijken via snellepizza.nl
Er gaan niets boven een zelfgemaakte pizza. En wat is er nu gezelliger dan gourmetten? Met de pizza gourmet set maakt iedereen zélf zijn eigen mini-pizza’s, gewoon aan tafel! Midden op tafel staat de speciale Italiaanse pizza-oven met zijn echte terracotta koepel. Daar omheen de pizzabodems en alle ingrediënten: tomatensaus, uienringen, mozzarella, geraspte parmezaanse kaas, olijven, ansjovis, paprika, tomaten, ham, salami, chorizo, Spaanse pepers, champignons, artisjokhartjes, gerookte zalm, garnalen, verse kruiden, olijfolie: alles wat nodig is voor overheerlijke pizza’s. Zo kun je zélf bepalen wat voor pizza je wilt eten. Een Margarita, een Quatro Formaggio, een vegetarische pizza of een eigen persoonlijke combinatie, zoals een superpittige ‘Atomic Pizza’? Laat je leiden door je eigen fantasie en creëer de lekkerste pizza’s die er bestaan!

Adresgegevens

Straatnaam: Dokter van Deenweg 162
Postcode: 8025BM, Zwolle
Email: info@snellepizza.nl
Samenwerken: adverteren@snellepizza.nl