Pizza bestellen?

Bekijk pizzeria's uit de buurt

Lekkerste pizza

Wil jij de lekkerste pizza van Nederland bestellen? Als je trek hebt is pizza altijd een goed idee. Het eet makkelijk, je hebt het snel in huis, en het is goedkoop. Bovendien kan je kiezen uit talloze smaken en toppings. Maar wat is nu de lekkerste pizza om te bestellen? Op deze pagina vind je meer informatie en bieden wij jou de top-10 lekkerste pizza’s om online te bestellen.

 • Pizza is natuurlijk een typisch Italiaans ingrediënt. In volgens de Italianen moet een pizza niet te veel ingrediënten bevatten
 • Laat je in de menukaart dus niet verleiden tot de meest complexe pizza’s met talloze ingrediënten en speciale toppings
 • Vaak is het zo: hoe minder ingrediënten hoe lekkerder de pizza
 • De Margherita, Peperoni en quattro Formaggi vinden wij Nederlanders het lekkerst

Overzicht met de lekkerste pizza’s om te bestellen

Wanneer je de Thuisbezorgd App erbij pakt en op zoek gaat naar een pizza dan wordt je vaak overspoeld door het aanbod. De laatste jaren is het aanbod enorm uitgebreid en tegenwoordig vind je de meest bijzondere toppings op je pizza. Zoals we al eerder op deze pagina vermeldden: de meest lekkere pizza’s hebben vaak een minimaal ingrediënten. Onze tip: kies voor een van de klassieke Italiaanse pizza’s.

Top 10 lekkerste pizza’s van Nederland

Op zoek naar de lekkerste pizza om te bestellen? In de opsomming hieronder vind je de top 10 lekkerste pizza’s waar wij als Nederlanders dol op zijn:

 1. Pizza Margherita
 2. Pizza Peperoni
 3. Pizza quattro Formaggi
 4. Pizza quattro Stagioni
 5. Pizza Parmigiana
 6. Turkse Pizza
 7. Pizza Diavola
 8. Pizza Shaoarma
 9. Pizza Hawaï
 10. Pizza Capricciosa

Tip: zoek naar de specialiteit van jouw lokale pizzeria

Ga je bestellen bij een pizzeria in de buurt? Kijk dan altijd naar de meest bestelde pizza. Elk bezorgrestaurant heeft namelijk zo zijn specialiteiten. De ene pizzeria blinkt uit in het maken van een onweerstaanbare Margherita terwijl een andere bezorgservice juist bekend staat om haar heerlijke quattro formaggi.

 • Bij Thuisbezorgd vind je altijd de meest bestelde gerechten bovenaan, dit zijn vaak ook specialiteiten
 • Kijk in de reviews en kijk of mensen goede ervaringen hebben met een specifieke pizza
 • Vraag het bezorgrestaurant zelf welke pizza ze aanraden of wat hun eigen specialiteit is
 • Veel pizzeria’s hebben ook hun eigen speciale pizzanamen die soms ontzettend lekker zijn