New York Pizza

Een van de meest bekende pizzeria’s in Nederland is natuurlijk de New York Pizza. Deze landelijke keten is actief met meer dan 200 restaurant verspreid over heel Nederland. Verder hebben ze wereldwijd duizenden filialen. Met hun kennis en ervaring hebben ze de lekkerste recepten samengesteld op basis van traditionele ingrediënten. Ze staan bekend om hun snelle bezorging, uitgebreide assortiment en aantrekkelijke kortingsacties.

Bestellen bij New York Pizza

Wanneer jij een pizza wilt bestellen bij New York Pizza kan je dat eenvoudig doen via hun eigen website of app (of via thuisbezorgd.nl). Je kunt daarbij kiezen uit het standaard assortiment of zelf je pizza samenstellen. Op basis van je postcode wordt de bestelling automatisch bij het lokale filiaal geplaatst. Deze medewerkers bezorgen de pizza dan aan huis (of je kunt het bij het desbetreffende restaurant afhalen). Voor het plaatsen van de bestelling heb je een gratis account nodig. Dit is ook erg handig wanneer je later nogmaals iets wilt bestellen. Ze beschikken dan al over al je gegevens. Ze bezorgen in vrijwel alle grote steden zoals Zwolle, Deventer en Apeldoorn.

Welke pizza’s kan ik bij New York Pizza laten bezorgen?

Zoals gezegd is het assortiment van pizza’s bij New York Pizza erg groot. Zo bieden ze ook pasta’s, blikjes/flesjes drinken en toetjes aan. Tevens zijn er diverse fingerfoods te bestellen zoals hotdogs, kipnuggets, Buffalo Wings, Cheesy Bread en salades. Altijd met verschillende sausjes. Ze bieden de volgende pizza’s aan:

 • Standaard smaken: 1 hele pizza met verschillende toppings.
 • 2 smaken: combineer 2 verschillende pizza’s tot 1 geheel.
 • 4 smaken: kies voor elke pizza-punt een andere smaak.

Top 12 lekkerste pizza’s

 1. Chicken Bacon Club
 2. BBQ Bacon & Chicken
 3. Margherita pizza
 4. Zwarte Truffel pizza
 5. Chicken Bloemkoolbodem pizza
 6. Brooklyn Style pizza
 7. Caprese pizza
 8. Pepperoni Perfection pizza
 9. BBQ Mixed Grill pizza
 10. BBQ Meatlovers pizza
 11. Hawaii
 12. 4 Cheese pizza

New York Pizza kortingscode

Wil jij extra korting op je pizza? Bij New York Pizza kun je hiervoor gebruik maken van een actiecode. Door een New York Pizza vouchercode in te voeren tijdens het bestelproces (dus voordat je de betaling doet) wordt de prijs automatisch aangepast. De actuele kortingscodes van New York Pizza wisselen vaak wekelijks. Via internet kun je deze aanbiedingen eenvoudig vinden. Ook in juni 2024 zijn er kortingen bij New York Pizza waar je van kunt profiteren. Denk dan onder andere aan:

 • 3 pizza’s halen 2 betalen in het weekend.
 • 1+1 gratis tijdens door de weekse dagen.
 • tweede pizza 50% korting.
 • Gratis drankje bij je bestelling.
 • Gratis bezorging van de bestelling aan huis.