Pizzabakkers

Ken jij de pizzabakkers al? Deze vrij nieuwe pizzaketen heeft al meer dan 20 filialen in Nederland. Ze bieden een hippe sfeer en beleving, waarmee ze zich onderscheiden van Domino’s en New York Pizza. Er is een table service beschikbaar. Je kunt er dus ook prima uit eten. Hun order en pickup service is ook echt prima. Bestellen is eenvoudig en het bezorgen gaat erg snel. Op deze pagina lees je alles over het bedrijf Pizzabakkers!

Assortiment Pizzabakkers.nl

Bij dit restaurant kun je zogezegd uiteten en bestellen voor thuis. Het aanbod is erg divers. Elke filiaal heeft dezelfde menukaart en opties. Dat maakt het extra overzichtelijk en je kunt dus overal genieten van vertrouwde smaken. Hieronder vind je alle onderdelen uit hun Italiaanse menukaart:

 • Antipasti: diverse soorten pasta’s.
 • Salades: frisse en verse salades.
 • Focaccia: heerlijke broden met verschillende toppings.
 • Pizza’s: alle populaire Italiaanse recepten.
 • Doice: lekkere nagerechten als tiramisú en panna cotta.
 • Dranken (wijnen, bieren, cocktails, prosecco etc).

Welke pizza’s kan ik bestellen bij Pizzabakkers

Wie online gaat bestellen bij Pizzabakkers.nl heeft de keuze uit een groot aantal pizza’s. Het gaat bij deze keten om originele en ambachtelijke recepturen. Er wordt geprobeerd dicht bij het traditionele recept en de smaak te blijven. Hieronder vind je onze top 10 pizza’s van de Pizzabakkers.

 1. Margherita
 2. Salami finocchiona
 3. Napoletana
 4. Funghi & pancetta
 5. Tonnara
 6. Coppa d’Abruzzo
 7. Piccante e Gorgonzola
 8. Caprese
 9. Prosciutto tartufo
 10. Da Noi Piccante

Extra’s & service
Je kunt bij deze leverancier terecht voor nog veel meer leuke producten. Zo hebben ze bijvoorbeeld een eigen kookboek op de markt gebracht. Zo leer je eenvoudig zelf de Italiaanse keuken goed kennen. Ook kun je een picknick pakket bestellen en bieden ze aanbiedingen van een maaltijd met een bioscoopkaartje. Leuk voor in het weekend bijvoorbeeld. Je kunt ook een Pizzabakkers cadeaubon kopen voor een vriend of vriendin. Erg leuk om te geven en om te krijgen. Pizzabakkers heeft vestigingen in Leiden, Zaandam, Haarlem, Delft en Arnhem.