Uber Eats

In veel grote steden in Nederland is de Uber Eats pizza-service actief. Eigenlijk lijkt dit concept erg op dat van thuisbezorgd.nl. Je kunt namelijk via de websites van Uber Eats zoeken naar verschillende restaurants. Dit doe je op basis van het afleveradres. Het systeem bekijkt vervolgens welke restaurants geopend zijn en kunnen bezorgen aan huis. Door middel van de filter kan een klant aangeven welk type maaltijd hij graat wil ontvangen (burgers, fastfood, sushi, japans, Italiaans, Grieks etc). Wanneer je een geschikte bezorgservice hebt gevonden kun je het assortiment bekijken.

Een bestelling plaatsen bij Uber Eats

Wanneer je een maaltijdbezorger hebt gekozen krijg je toegang tot een nieuw scherm. Je ziet het gehele aanbod, onderverdeeld in verschillende tabjes (denk aan voorgerechten, salades, pasta’s, pizza’s, drankjes en nagerechten). Door te klikken op de gerechten kun je meer informatie bekijken, opties selecteren en ze toevoegen aan de winkelmand. Je moet een account hebben om te bestellen. Dit kun je aanmaken tijdens je eerste bestelling. Je kiest dan ook een betaalmethode (Paypal, creditcard of iDeal).

Slim bezorgsysteem van Uber

Het grote voordeel van Uber Eats is natuurlijk hun bezorgsysteem. Nadat jij de bestelling hebt geplaatst heb je volledig inzicht in de voortgang. Zo kun je bekijken wanneer je maaltijd klaargemaakt wordt, wanneer deze wordt meegegeven aan de bezorger en hoe laat de koerier aan huis komt. Eventueel kun je nog enkele opmerkingen achterlaten voor de bezorger (zoals afleveren bij de buren, garagedeur, tuin etc). Je kunt via een maps kaartje precies volgens waar de fietskoerier zich bevind.

Via Uber Eats heb je toegang tot talloze pizza restaurants in onder andere Maastricht, Venlo, Sittard, Heerlen en Roermond. Het aanbod is breed: van Pizza Tonno en Pizza Romana tot aan Pizza Shoarma.

Korting op je eerste bestelling

Er zijn ook in juni 2024 Uber Eats kortingscodes beschikbaar. Zo kun je profiteren van extra voordeel op de eerste bestelling. Ook zijn er actiecodes voor bestaande klanten. Dit zijn incidentele promoties voor een bepaalde regio, restaurant en/of periode. Zo kun je nu gebruik maken van de voucher PMNL2021 die recht geeft op 15€ Uber Eats korting als je besteld voor €20 of meer (let op de voorwaarden).

Pizza’s via Uber Eats

Een pluspunt van Uber Eats is de snelle bezorging. De fietsers verdienen namelijk geld per bestelling. Hoe sneller ze bezorgen, hoe meer losse bestellingen ze kunnen aannemen. Je bent er dus van verzekerd dat je pizza warm geleverd wordt, en dat proef je terug in de smaak. Niemand wil een koud pizza eten. Het aanbod pizzeria’s in de app groeit maandelijks. Houdt daarom de website goed in de gaten. Wellicht kun je binnenkort ook een pizza bestellen via Uber Eats bij jouw favoriete Italiaanse restaurant!