Pizza bestellen?

Bekijk pizzeria's uit de buurt

Pizza BBQ

Ben jij een liefhebber van vlees? Dan moet je barbecue pizza zeker eens uitproberen. Deze smaak komt van oorsprong uit Amerika. Er wordt gebruik gemaakt van een speciale barbecue saus die een specifieke smaak geeft aan de pizza. Als vlees kiest men vaak voor kip en rundergehak (en soms nog een derde toevoeging). Elke pizzeria maakt deze versie op een andere manier en spreek men ook wel van een mixed grill. 

Wat is een Pizza barbecue?

Deze pizza brengt de smaak van de bbq bij je thuis in de vorm van een Italiaanse specialiteit. Dit doen ze door gebruik te maken van specifieke BBQ ingrediënten zoals paprika, uien en vlees op een bodem met BBQ-saus. Dit kan een basis zijn met tomaten maar ook met crème fraiche / room.

Wat kost het bezorgen van een BBQ Pizza?

De middelde prijs van deze pizza is zo’n €10,95. Vaak zitten de bezorgkosten bij deze prijs inbegrepen wanneer je meerdere pizza’s besteld. Een kleiner formaat (small) if duurder dan een groot (XL) formaat. De prijs varieert tussen de €8,99 en €12,99. Wanneer er wel betaald moet worden voor de thuisbezorging moet je rekenen op een toelage van zo’n €2,00 per bestelling.

Waar kan ik een barbecue pizza bestellen?

Bij veel pizzeria’s kun je deze smaak bestellen (of een variant hierop). Kies een pizza met veel vlees en enkele gewokte groenten bijvoorbeeld. De echte herkenbare smaak zit hem echter in de saus. De lekkere barbecue smaak kun je onder andere bij Domino’s en New York pizza bestellen.

Ingrediënten

 • BBQ saus
 • Mozzarella
 • Ui en paprika
 • Gehakt (kip en/of rund)
 • Bacon en ham
 • Gegrilde kip

Barbecue pizza bezorgen

Wanneer jij zin hem in deze pizza kun je twee dingen doen. Je kunt hem zelf maken op je BBQ thuis, of laten bezorgen aan huis door een pizzeria. Heb jij zelf een weber, green egg of andere kamado BBQ en wil je een pizza maken op je pizzasteen? Dan is deze smaak een echte aanrader. Zorg voor een lekkere dunne bodem en beleg pizza op de pizzasteen. Stel je BBQ in op 220 graden en laat de pizza zo’n 15 minuten lekker indirect bakken. Heb je hier geen tijd voor? Bestel dan je pizza online!

 • Domino’s: de specialist op het gebied van big American pizza’s!
 • New York Pizza: altijd lekkere warme pizza’s aan huis bezorgd. 
 • Thuisbezorgd: groot aanbod aan plaatselijke pizzeria’s met afhaalmogelijkheden. 
 • Papa’s John: altijd lekker grill-vlees op je pizza. 
 • Lokale Italiaan: blinkt uit in de traditionele bbq sauzen. 

Aanbieding juni 2024

Op dit moment zijn er bij de landelijke aanbieders enkele hele leuke aanbiedingen waarvan je gebruik kunt maken. Denk dan aan de 1+1 gratis deal, tweede pizza voor €1 of een gratis blikje drinken bij een bezorging. Ook kun je soms extra korting krijgen wanneer je pizza gaat afhalen. Er zijn hiervoor diverse kortingscodes beschikbaar die je kunt gebruiken.