Pizza bestellen?

Bekijk pizzeria's uit de buurt

Pizza Calzone bestellen

Trek in een lekkere Pizza Calzone? Bestel ‘m dan eenvoudig en voordelig online via Snellepizza.nl. Wij verzamelen voor jou de beste pizzeria’s en bezorgrestaurants waar je heel gemakkelijk en snel kunt bestellen. Vaak wordt de pizza calzone al binnen 30 minuten bij je thuisbezorgd. Op deze pagina vind je meer informatie over wat een calzone is, waar je ‘m kunt bestellen en vind je een handig recept om jouw eigen calzone te maken. 

Wat is de Pizza Calzone?
Een calzone is een pizza in de vorm van een halve maan waarbij de  bodem als wat ware is dubbelgevouwen. De vulling zit hier tussenin. De calzone kan verschillende soorten vullingen hebben. Populaire vullingen zijn onder andere kaas, mozzarella, ricotta en vleeswaren als salami. Maar tegenwoordig zien we dat pizzeria’s de meest uiteenlopende vullingen bieden bij de calzone. 

Pizza calzone laten bezorgen

Heb jij nu zin in een lekkere pizza calzone? Laat ‘m dan eenvoudig en snel thuisbezorgen. Bij de grote pizzeria’s als Domino’s en New York heb je deze dan vaak al binnen 30 minuten in huis. Bij Thuisbezorgd profiteer je van het totale assortiment van alle Italiaanse restaurants bij jou in de regio. Het aanbod wisselt dus enorm per postcodegebied. 

Zelf pizza calzone maken

Om te beginnen maak je een ronde pizzabodem Zie Pizza deeg maken. 1 helft van de pizzabodem beleg je met de gewenste inhoud. Maak de buitenste rand van de pizza een klein beetje nat om ervoor te zorgen dat de pizza goed aan elkaar plakt wanneer je hem dichtplakt. Dit kan gedaan worden met een kwastje maar wanneer je die niet hebt kan je dit ook gewoon voorzichtig met je vinger doen.

Vouw vervolgens de pizza dicht en druk de randen goed op elkaar. Controleer vervolgens goed of de randen goed dicht gedrukt zijn zodat de inhoud er niet uit kan lopen. Om te voorkomen dat de bovenkant niet aanbrandt en dus een zwarte tint krijgt is het raadzaam om deze licht te bestrijken met tomatensaus en geraspte kaas.

  • Stop de pizza 20-25 minuten in de oven op 225 graden.
  • De buitenkant van de pizza moet goudbruin en gebold zijn.
  • Houd er rekening mee dat de inhoud ontzettend heet kan zijn!