Pizza bestellen?

Bekijk pizzeria's uit de buurt

Pizza Frutti di Mare

Ben jij gek op vis? Dan is de zeevruchtenpizza voor jou een echte uitkomst. Deze bevat namelijk verschillende soorten vis, in een lekkere saus, op een knapperige bodem. Welke vissoorten er gebruikt worden verschilt per pizzeria en soms ook per periode. Dit kunnen bijvoorbeeld zijn; mosselen, zalm, garnalen, witvis, makreel, sardientjes etc. Je weet zeker dat het een smaakvol geheel zal zijn dat je terug brengt naar de zee. Het is daarom ook een vaak bestelde pizza-soort in de kustplaatsen / restaurants rondom de middellandse zee. 

Wat is een Seafood pizza?

Het woord zegt het al; dit is een pizza met vis. Hij wordt vaak gekozen door volwassenen en minder door kinderen. De prijs van deze pizza ligt doorgaans wat hoger dan de gemiddelde prijs (vis is namelijk een behoorlijk duur ingrediënt). Zo ervoor dat je pizza direct opeet en niet later opnieuw opwarmt (de houdbaarheid is beperkt).

Wat kost het bezorgen van een Pizza met zeevruchten?

Een normale Pizza Frutti di Mare kost zo’n €12,50 voor een normale grootte. De kosten voor bezorging zijn zo’n €2 per rit (afhalen is gratis). Bij veel pizzeria’s worden de maaltijden gratis thuisbezorgd wanneer je meerdere pizza’s afneemt (of boven het minimale bestelbedrag komt).

Waar kan ik een Pizza met zeevruchten bestellen?

De Pizza Frutti di Mare is online te bestellen bij praktisch elk Italiaans restaurant. De grotere ketens in Nederland zoals Domino’s of New York pizza hebben dit niet in het assortiment. Dat komt door de bederfelijkheid / houdbaarheid van de vis. In Nederland is deze smaak minder populair en daarom is het te duur om deze ingrediënten op voorraad te houden. De plaatselijke Italiaan kan je echter wel een Pizza met zeevruchten aan huis bezorgen.

Ingrediënten Frutti di Mare

  • Lekker dunne pizzabodem
  • Tomatensaus (eventueel met vissaus)
  • Verschillende soorten vis
  • Diverse groenten

Frutti di Mare pizza bezorgen

Wanneer jij gek ben op vis is een pizza met zeevruchten een hele logische keuze. Het is zeker geen doorsnee smaak en behoort daarom niet tot de populaire bezorgpizza’s. Het past meer op het menu van de traditionele Italiaan. Bijvoorbeeld wanneer je daar lekker een avondje gaat uiteten. Het nadeel van deze pizza is ook dat hij wat sneller afkoelt. Vis moet echt vers zijn om een perfecte smaak te bezorgen. Kies daarom voor een kwalitatief bezorgrestaurant wanneer je deze smaakt wilt bestellen. 

  • Domino’s: beschikken niet over pizza’s met vis. 
  • New York Pizza: kunnen geen maaltijden met zeevruchten leveren. 
  • Thuisbezorgd: kies voor traditioneel restaurant of bestel chinees/sushi. 
  • Papa’s John: maak een keuze uit een van de alternatieven. 
  • Lokale Italiaan: meest geschikte leverancier van de Frutti di Mare pizza!

De beste aanbieding van maart 2024

Ga jij vandaag pizza bestellen? Bekijk dan zeker even de pagina’s met actuele aanbiedingen. Het kan namelijk voorkomen dat je korting op de Seafood pizza kunt krijgen als je een kortingscode invoert. Bijvoorbeeld 50% korting, 3 pizza’s halen 2 betalen of gratis bezorging. Er zijn soms ook leuke acties voor klanten die hun bestelling afhalen.