Pizza bestellen?

Bekijk pizzeria's uit de buurt

Pizza Hawaï bestellen

De pizza Hawaï is een van de meest beroemde pizza’s ter wereld. De Hawaï dankt zijn naam aan de toevoeging van de ananas. Daarnaast bestaat deze pizza uit tomatensaus, ham en kaas. De Hawaï heeft een kenmerkende zoete smaak waar je van moet houden. Voor kinderen is dit bijvoorbeeld een heel laagdrempelig gerecht. Veel mensen vinden het zoete en hartige een heerlijke combinatie. Op deze pagina lees je alles over het bestellen van Pizza Hawaï

Wat is een Pizza Hawaï?

De Pizza Hawaï is vernoemd naar de Amerikaanse staat Hawaï waar de ananas volop wordt gekweekt. De Hawaï bestaat uit tomatensaus, ham, kaas en ananas.

Wat kost de bezorging van een Hawaï?

Een Hawaï-pizza laten bezorgen kan al vanaf €7,50. Het is een relatief eenvoudige pizza met weinig ingrediënten die volop verkrijgbaar is.

Waar kan ik het beste een Hawaï-pizza bestellen?

Zowel Domino’s, New York als Papa’s John bieden een geweldige pizza Hawaï met een supersnelle bezorging. Bestel je liever bij de lokale pizzeria? Kijk dan op Thuisbezorgd.nl.

Welke extra toppings zijn lekker?

Soms wordt er ook gekozen voor pittige kim, zoete aardappel, mais of geitenkaas. Je kunt online vaak jouw eigen pizza samenstellen.

Ingrediënten Pizza Pepperoni

 • Tomatensaus
 • Ham
 • Ananas
 • Kaas

Pizza Hawaï thuis laten bezorgen

Heb je vanavond zin in een Hawaï? Goed nieuws: deze pizza is volop verkrijgbaar en is relatief voordelig. Je kunt ‘m bij heel veel pizzeria’s kiezen, en je hebt ‘m vaak al binnen 30 minuten in huis. Landelijke ketens als Domino’s en New York zijn gespecialiseerd in een snelle bezorging, en staan vaak al binnen een half uur op de stoep. Met name in de grote steden gaat de bezorging erg snel. Afhalen is vaak iets voordeliger. Hieronder vergelijken we de beste  pizza Hawaï bezorgservices. 

 • Domino’s: staat binnen 20 minuten bij je op de stoep
 • New York Pizza: Lekkere double tasty pizza’s waar je meerdere smaken kunt combineren
 • Thuisbezorgd: Het grootste assortiment en snelle bezorging
 • Papa’s John: Relatief nieuw in Nederland en actief in enkele grote steden

Pizza Hawaï aanbieding juni 2024

Wil jij snel maar ook voordelig een Hawaï pizza bestellen? Maak dan gebruik van de acties en aanbieidngen van Domino’s en New York. Deze grote ketens zijn actief in bijna alle grote steden en bieden regelmatig heel interessante aanbiedingen. Met name op hun actiedagen (vaak aan het begin van de week) kan je nog voordeliger dan normaal een Hawaï bestellen, soms al voor €7,50. Ben je met vrienden? Dan profiteer je natuurlijk van een 1+1 gratis actie of wellicht een gratis drankje. Houd sowieso de kortingscodes en folders in de gaten voor de meest actuele aanbiedingen. 

 • Houd de actiepagina van New York en Domino’s in de gaten voor actuele aanbiedingen
 • Bij de supermarkt heb je regelmatig verse Hawaii pizza’s al voor €4,50 (binnen 8 minuten afbakken)
 • Lokale pizzeria’s hebben vaak een actiedag (bijvoorbeeld maandag of dinsdag) waar je nog goedkoper kunt bestellen
 • Bestel je met vrienden? Profiteer dan van de 1+1 gratis actie