Pizza bestellen?

Bekijk pizzeria's uit de buurt

Pizza Parma

Heb je zin in een echte Italiaanse pizza met echte parmaham? Dan is de Pizza Parma iets voor jou! Dit heerlijke Italiaanse gerecht is razend populair en kan je ook eenvoudig online bestellen en bij je thuis laten bezorgen. De pizza met parmaham bevat verder mozzarella, rucola, Parmezaanse kasas en eventueel pijnboompitten. Op deze pagina lees je er alles over. 

Wat is een Pizza parma?

De pizza parma is een echte Italiaanse pizza met dunne bodem belegd met onder andere tomatensaus, ui, mozzarella, rucola en parmaham.

Wat kost het bezorgen van een Pizza met parmaham?

Bestellen en laten bezorgen van een pizza met parmaham kost tussen de €10,00 tot €12,50. De uiteindelijke prijs hangt af van het formaat en de toppings die je kiest.

Waar kan ik deze pizza bestellen?

Je kunt dit gerecht bestellen bij de betere pizzeria’s en Italiaanse restaurants. Vaak vind je ook bij de Grillrooms een uitgebreid aanbod pizza’s waaronder ook de Parma.

Welke varianten op de Pepperoni zijn er?

Je kunt eventueel ook kiezen voor champignons, mascarpone en ei als toppings.

Ingrediënten Pizza Pepperoni

  • Parmaham
  • Mozzarella
  • Rucola
  • Parmezaanse kaas
  • Pijnpoompitten

Pizza met parmaham laten bezorgen

Heb je trek in een echte Italiaanse pizza volgens authentiek recept met de lekkerste Parmaham? Dan moet je eigenlijk gewoon zijn bij een Italiaans restaurant. Gelukkig zijn die volop aanwezig in Nederland. Bij de grote ketens als Domino’s en New York zul je deze pizza niet vinden. Maar bij de specialist, oftewel de Italiaanse restaurants en de pizzeria’s, vind je de lekkerste pizza’s met parmaham.

  • Onze tip: bestel bij een Italiaans restaurant of pizzeria
  • Daar vind je de beste pizza’s met parmaham, vaak met tomatensaus, mozzarella, rucola en Parmezaanse kaas
  • Ook de Grillrooms bieden een ruim aanbod met pizza’s met parmaham en andere typische Italiaanse vleeswaren en toppings

Pizza Parma aanbieding juni 2024

Met korting een pizza Parma bestellen? Bestel dan op de de extra voordelige dagen maandag, dinsdag en soms woensdag. Op deze dagen is het doorgaans wat rustiger bij de Italiaanse restaurants en kan je extra voordelig een parma-pizza bestellen. Soms is het ook dat je op deze dagen extra voordelig een tweede pizza kunt bestellen. Lekker en voordelig als je samen met iemand gaat eten.