Pizza bestellen?

Bekijk pizzeria's uit de buurt

Pizza Parmigiana bestellen

Heb jij trek in een heerlijke pizza Parmigiana? Op deze pagina vind je uitgebreide informatie over deze heerlijke pizza met aubergine, tomatensaus en buffelmozzarella. Je kunt deze pizza natuurlijk lekker zelf maken, maar nog gemakkelijker is om de Parmigiana online te bestellen. Vaak heb je jouw favoriete pizza dan al binnen 30 minuten in huis. Op deze pagina vind je dan ook een overzicht met de beste bezorgrestaurants als pizzeria’s. 

Hoe wordt de Pizza Parmigiana gemaakt?

De pizza Parmigiana bestaat uit een dunne krokante bodem met tomatensaus, aubergine en buffelmozzarella.

Wat kost het bezorgen van een Pizza Parmigiana?

Een Parmigiana pizza bestellen en laten bezorgen is mogelijk vanaf €11,50. De uiteindelijke prijs hangt af van het formaat, de gekozen toppings en de bezorgkosten. Afhalen is doorgaans zo’n €2,00 goedkoper.

Waar kan ik deze pizza bestellen?

De Parmigiana vind je niet bij New York of Domino’s. Via Thuisbezorgd.nl of jouw lokale grillroom of pizzeria kan je ‘m vaak wel bestellen.

Welke andere toppings zijn aanraders?

De Parmigiana-pizza is lekker met extra toppings als parmezaanse kaas en basilicum.

Wat zit er op de Pizza Parmigiana?

  • Tomatensaus
  • Aubergine
  • Buffelmozzarella
  • Eventueel Parmezaanse kaas

Parmigiana pizza thuis laten bezorgen

Een Pizza Parmigiana is een echte traditionele pizza die je bij veel verschillende adressen kunt bestellen. Bij grote pizzaketens als Domino’s en New York kan je deze pizza vaak (nog) niet bestellen. Je kunt dan beter even kijken bij een lokale Italiaan, pizzera of Grillroom. Deze restaurants hebben een ruim aanbod met Italiaanse pizza’s waaronder dus ook de Parmigiana. Hieronder bieden we in het kort de beste opties. 

  • Thuisbezorgd: via deze App doorzoek je eenvoudig en snel het aanbod van lokale bezorgrestaurants
  • Lokale pizzeria: altijd met de lekkere bodem en volgens het traditionele recept
  • Grillroom: bieden vaak ook typische Italiaanse pizza’s met lekkere verse ingrediënten

Pizza Pepperoni aanbieding juni 2024

Een Parmigiana pizza kost ongeveer €10,00 – €12,50 inclusief bezorging. Regelmatig kan je deze pizza met korting bestellen. Bijvoorbeeld op dagen als maandag en dinsdag waar veel pizzeria’s extra korting aanbieden. Dit zijn namelijk traditioneel de wat minder populaire besteldagen. Je kunt dan vaak ook profiteren van een 1+1 gratis actie of een gratis drankje bij jouw bestelling. In de supermarkt zul je deze pizza niet snel zien liggen. Je kunt natuurlijk wel zelf een pizzabodem kopen met tomatensaus, aubergine en mozzarella om zelf de goedkoopste pizza Parmigiana te maken.