Pizza bestellen?

Bekijk pizzeria's uit de buurt

Pizza bestellen Broek

Is het vanavond tijd voor een smakelijke pizza met tonijn of pizza Prosciutto? Of ga je voor een zelf samengestelde pizza met crème fraîche en paprika, zwarte olijven of oregano? Een goedkope pizza bestellen in Broek is heel gemakkelijk. Kies jouw bezorgrestaurant, geef jouw bestelling door en geef aan hoe laat je het bezorgd wil hebben. Aan de hand van deze vergelijker vergelijk je de lekkerste pizza’s en bekijk je de best beoordeelde pizzeria’s in Broek.

 • Een pizza bestaat uit een bodem met toppings als kaas, tomaat en olijven.
 • Grote maaltijdbezorgers zijn Thuisbezorgd, Uber Eats en Deliveroo.
 • Domino’s en New York zijn grote pizzeria’s met voordelige pizza’s en een snelle bezorgtijd.
 • Steeds meer lokale pizzeria’s en Italiaanse restaurants bezorgen ook aan huis.
 • De beste pizza thuis laten bezorgen in Broek kan al voor €7,75.

In korte tijd een pizza bezorgen in Broek

Op sommige avonden heb je geen energie om een maaltijd te bereiden. Een snelle pizza laten bezorgen neemt je werk uit handen. In jouw woonplaats profiteer je van een royaal assortiment, een accurate bezorgservice en goedkope tarieven. Jouw menu wordt soms al binnen een half uur thuisbezorgd. Hiervoor maak je online een account aan (inclusief betaling). Middels onze site vind je ook nuttige info over Goedkoopste Pizzarette.

 1. De gemiddelde bezorging duurt 40 minuten.
 2. Bij de pizzeria’s in Broek maaltijden bestellen.
 3. Via 1 App toegang tot vele grillrooms en pizzeria’s.
 4. Gebruiksvriendelijke bestelomgeving.

Pizza bestellen in Broek?

Bestel bij de nieuwste pizzeria’s met de lekkerste gerechten.

Benodigde tijd: 15 minuten

Een pizza laten bezorgen in 5 stappen

 1. Kies een van de webwinkels

  De meest populaire opties zijn Thuisbezorgd.nl, Domino’s , Uber Eats, Deliveroo, New York Pizza of bestel direct bij een plaatselijk Italiaans bezorgrestaurant in Broek.

 2. Een keuze maken

  Kies voor een heerlijke calzone pizza wraps, vegan pizza of kies zelf een bodem en toppings.

 3. Bezorgtijd kiezen

  Geef aan of je het aan huis wil laten komen of dat je het zelf komt afhalen. Geef ook aan hoe laat je het eten wilt ontvangen. Normaal gesproken binnen 30 tot 60 minuten.

 4. Eenvoudig online betalen

  Je kunt online betalen met iDeal, PayPal of Creditcard. Wanneer je dat wil kun jij fooi geven aan de pizzakoerier (cash).

 5. Zo lekker heb je ze nog nooit gegeten!

  De maaltijd komt zo snel mogelijk jouw kant op. Geniet ervan! De pizzadoos doe je niet bij het papierafval, maar bij het restafval.

pizza-bestellen-broek-8512

Betrouwbare bezorgrestaurants vergelijken

Hulp nodig bij het kiezen? In de bijgaande tabel bekijk je de meest populaire bezorgdiensten voor de goedkoopste pizza in Broek.

Nog geen pizzeria's gevonden hier!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen pizzeria's gevonden. Jouw bedrijf aanmelden? Klik hier om jouw restaurant toe te voegen.

Actueel overzicht kortingsacties en aanbiedingen juli 2024

Wil je vooral heel goedkoop een pizza bij je thuis laten bezorgen of afhalen? Maak dan zeker gebruik van de meeste gunstige pizza aanbiedingen in Broek! In het weekend zijn er nieuwe acties waardoor je met veel korting kunt bestellen. Bijvoorbeeld een pizza voor €6,00, de tweede pizza voor €2 of een gratis dessert. Deze coupons spot je via de kortingsites en in reclamefolders maar worden soms ook per mail of SMS verzonden. In de bijgaande opsomming vind jij enkele voorbeelden van acties die vaak terugkomen en handige tips.

 • Op door de weekse dagen (ma-vr) hanteren ze vaak gunstige prijzen.
 • 3 pizza’s halen 2 betalen: ideaal om met een vriend(in) af te spreken.
 • Gratis toetje bij online bestelling.
 • Vouchercodes voor kosteloze bezorging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over online eten bestellen

Welke tarieven gelden er voor pizza laten bezorgen in Broek?
Het tarief van een verse pizza aan huis bezorgen in Broek fluctueert tussen de €8,90 en €11,75. Het totaalbedrag hangt af van de ingrediënten op de pizza, de grootte en de kosten voor bezorging (€1,45 – €3,25). De meeste bezorgrestaurants rekenen geen bezorgkosten wanneer je voor een bepaald minimum bedrag bestelt (bijvoorbeeld €17,50).

Bij welke restaurants kan ik pizza bestellen?
New York Pizza, Domino’s en Thuisbezorgd (Just Eat Takeaway) zijn de beste platformen om verse gerechten te laten bezorgen aan huis in Akmarijp, Bakhuizen, Balk, Bantega, Boornzwaag, Broek, Delfstrahuizen, Dijken, Doniaga, Echten, Echtenerbrug, Eesterga, Elahuizen, Follega, Goingarijp, Harich, Haskerhorne, Idskenhuizen, Joure, Kolderwolde, Langweer, Legemeer, Lemmer, Mirns, Nijehaske, Nijemirdum, Oldeouwer, Oosterzee, Oudega, Oudehaske, Oudemirdum, Ouwsterhaule, Ouwster-Nijega, Rijs, Rohel, Rotstergaast, Rotsterhaule, Rottum, Ruigahuizen, Scharsterbrug, Sint Nicolaasga, Sinjohannesga, Sloten, Snikzwaag, Sondel, Terherne, Terkaple, Teroele, Tjerkgaast, Vegelinsoord, Wijckel. Deliveroo en Uber Eats zijn ook sterk in opkomst en breiden snel uit. Ook de Turkse restaurants en grillrooms in Broek hebben steeds vaker een eigen bestelsite en bezorgdienst. Je profiteert hier van de lekkerste pizza’s volgens hun eigen bijzondere receptuur.

Hoe snel kan mijn pizza worden bezorgd?
Jouw pizza thuisbezorgen in Broek duurt normaal gesproken een half uur tot 45 minuten. De totale levertijd hangt af van pizzabakker, het moment van bestellen en de postcode (8512). Bestel je op vrijdag t/m zondag rond 18:00? Dan is het mogelijk dat de tijden wat langer worden.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?
Ja, veel restaurants bieden de mogelijkheid tot afhalen. Bij bekende ketens als New York kies je een vestiging in Friesland en de afhaaltijd. Uber Eats, Thuisbezorgd.nl en Deliveroo hebben ook verschillende afhaalrestaurants aangesloten. Je ontvangt een push notificatie op het moment dat de bestelling klaar is.

Ik wil zelf een pizza samenstellen, kan dat?
Ja, je kunt heel gemakkelijk een andere bodem of saus kiezen en zodoende de pizza aanpassen naar je wensen. Kies het formaat, de saus (bijvoorbeeld tomaat, BBQ of crème fraîche) en de smaakvolste toppings zoals courgette & zonnebloempitten. Voordat je verder gaat: een zelf samengestelde pizza is vaak prijziger dan een gewone pizza van het menu.

Plaats een reactie