Pizza bestellen?

Bekijk pizzeria's uit de buurt

Thuisbezorgd.nl

Iedereen in Nederland is vast wel bekend met thuisbezorgd.nl. Deze website is de meest populaire eten bestelsite. Op dit platform kun je alle restaurants bij jou in de buurt vinden. Vervolgens bestel je daar binnen 1 minuut alles wat je nodig hebt voor een lekkere warme maaltijd. Of je nu zin hebt in chinees, sushi, pizza, snacks, grill-gerechten of Hollandse kost, alles is er te vinden. Op deze pagina kun je alles lezen over de pizzeria’s die zijn aangesloten bij thuisbezorgd.nl.

Bestellen via Thuisbezorgd.nl

Wie deze website bezoekt start met het zoeken naar restaurants op basis van zijn of haar adres. Dit bepaalt namelijk de selectie aan restaurants waaruit gekozen kan worden. Thuisbezorgd toont alleen de restaurants die ook daadwerkelijk open zijn, en bij jou thuis kunnen leveren. Vervolgens kies je uit deze lijst een geschikte maaltijd-aanbieder. Heb je zin in Italiaans? Dan kun je dit aangeven in de filter. Er worden dan uitsluitend pizzeria’s uit de buurt getoond. Heb je de keuze gemaakt? Klik dan op doorgaan. Je kunt via Thuisbezorgd ook grote ketens kiezen zoals Domino’s en New York Pizza.

Assortiment dat aan huis geleverd kan worden

Het aanbod op thuisbezorgd punt nl is gigantisch groot. Zoals gezegd zijn praktisch alle keukens vertegenwoordigd. Als je specifiek Italiaanse gerechten wilt bestellen zijn pasta’s en pizza’s natuurlijk het meest populair. Elke pizzeria heeft weer andere gerechten en recepten op de kaart staan. Dit is allemaal in te zien via de site of app. Je klikt deze pizza’s aan voor meer informatie (prijs, ingredienten, bodem, afmetingen etc) en kunt het dan toevoegen aan de winkelwagen. Vervolgens kun je ook nog een drankje of een dessert (ijsje) toevoegen. Ben je klaar? Rond de bestelling dan af middels Paypal, creditcard of iDeal. Je pizza wordt doorgaans binnen 45 minuten thuisbezorgd.

Altijd een warme pizza

Het grote voordeel van thuisbezorgd.nl is het systeem waarbij jij je bestelling kunt volgen. Je hebt inzicht in de actuele voortgang van het hele proces. Zo kun je bekijken wanneer pizza ongeveer de oven ingaat, wanneer de bezorger zijn scooter of fiets opstapt en hoe laat je de bezorger ongeveer kunt verwachten. Zo heb je altijd een lekker warme verse pizza en kun je direct eten. Dek de tafel en smullen maar! Bekijk direct het aanbod bezorgrestaurants in Delft, Dordrecht, Leiden, Zoetermeer en Vlaardingen.

Thuisbezorgd.nl kortingscode

Ben jij een nieuwe klant en wil je gebruik maken van een aanbieding van thuisbezorgd.nl? Gebruik dan een kortingscode en/of download de app. Ook bestaande klanten kunnen gebruik maken van speciale actiecodes. De korting wordt automatisch verrekend tijdens het plaatsen van de bestelling. De vouchercodes kun je vinden op internet, in de mailingen (voor klanten) en in reclamefolders of advertenties. Zo’n code geeft vaak rechts op gratis bezorging of restitutie van een bepaald bedrag (bijvoorbeeld 25% korting op de bestelling, €5 voordeel op de volgende bestelling of €2,50 op een eenmalige aankoop). Ook kun je gebruik maken van het spaarsysteem. Zo belonen ze klanten die wekelijks of maandelijks een bestelling via thuisbezorgd voor pizza’s plaatsen.