Pizza bestellen?

Bekijk pizzeria's uit de buurt

Pizza Pepperoni bestellen

Heb jij trek in een lekkere pizza en wil je wel eens wat nieuws proberen? Ben je niet bang voor een beetje pittigheid en houdt je wel van een scherpe smaak? Kies dan eens voor een pizza belegd met Pepperoni. Deze speciale pittige salami is behoorlijk pikant en daarom geschikt voor de echte fijnproever. Kinderen kunnen beter kiezen voor de normale pizza salami. Op deze pagina vertellen we je alles over deze smaak.

Wat is een Pizza Pepperoni?

Dit is een pizza met slechts enkele ingrediënten. Het hoofdbestanddeel zit al in de naam van dit gerecht; Pepperoni. Een pittige wordt die gesneden wordt in kleine ronde dunne plakjes.

Wat kost het bezorgen van een Pizza Pepperoni?

Het bezorgen van pizza’s zit vaak bij de prijs in vanaf een bepaald bedrag (tussen de €15 en €25). Wanneer je 1 enkele pizza besteld kan het voorkomen dat je tussen de €1,50 en €3,00 aan bezorgkosten moeten betalen.

Waar kan ik een Pepperoni pizza bestellen?

Deze variant is verkrijgbaar bij eigenlijk alle grote pizzeria’s in Nederland. Het is een traditioneel recept dat al een hele lange tijd in Italië wordt gemaakt en gegeten. Veel Italianen zijn er dan ook gek op.

Ingrediënten Pizza Pepperoni

Pepperoni pizza bezorgen

Je kunt ook heel eenvoudig zelf een pizza met pepperoni maken. Daarvoor kun je zelfs een normale pizza met kaas kopen en los beleggen met pepperoni (of een andere hete salami-worst). Wanneer je hem besteld weet je zeker dat hij warm geleverd wordt en de ingredienten van goede kwaliteit zijn. Je kunt hiervoor terecht bij verschillende soorten pizzeria’s. Hieronder vind je een kleine selectie:

  • Domino’s: bekend van de grote stukken worst op de pizza (en de knapperige bodem). 
  • New York Pizza: overal in Nederland bezorgen ze de lekkerste pizza’s pepperoni aan huis. 
  • Thuisbezorgd: vind altijd een geschikt bezorgrestaurant bij jou in de buurt. 
  • Papa’s John: beschikbaar in de grotere steden van Nederland.
  • Lokale Italiaan: verfijnde techniek, mooie dunne plakjes, altijd extra vers. 

Pizza Pepperoni aanbieding december 2023

Wil jij meer weten over de  laatste aanbiedingen bij de pizzeria’s? Bekijk dan de folders of actuele aanbiedingen op de websites. Vaak kun je profiteren van aantrekkelijke deals zoals een 1+1 gratis actie, 3 pizza’s halen 2 betalen of een gratis blikje drinken bij een bestelling. Daarvoor zijn soms kortingscodes beschikbaar.  Bekijk ook onze tips en informatie over de Pizza quattro formaggi en de Piz­za quat­tro sta­gi­o­ni