Pizza bestellen?

Bekijk pizzeria's uit de buurt

Pizza quattro formaggi bestellen

Heb jij zin in een lekkere pizza en hou je van kaas? Dan moet je zeker eens de pizza 4 Formaggi proberen. Dit is wellicht een van de meest populaire en bekende Italiaanse specialiteiten op het gebied van maaltijden. De four cheese bestaat zoals het woord als zegt uit een bodem met saus en 4 kazen. De samenstelling van deze kazen kan per pizzeria’s en per land ook behoorlijk verschillen. Er is echter maar 1 traditioneel recept: een licht pikante gorgonzola, een zachte mozzarella, een pittige pecorino én een lichtzoete taleggio.

Pepperoni pizza bezorgen

Wanneer jij trek hebt in een pizza met 4 kazen kun je kiezen uit praktische elke bezorgservice. Bijna alle pizzeria’s verkopen de quattro formaggi als een van hun standaard pizza’s (en vaak ook als specialiteit). De echt Italiaan maakt gebruikt van verse, biologische kazen van hoge kwaliteit.

  • Domino’s: landelijke aanbieder met heel divers assortiment.
  • New York Pizza: altijd een snelle levering van je favoriete kaaspizza.
  • Thuisbezorgd: altijd een geschikte bezorgservice in de buurt.
  • Papa’s John: speciaalzaak met uitsluitend kwalitatieve ingrediënten.
  • Lokale Italiaan: voor de lekkerste en meest verse kazen.

Pizza 4 Formaggi aanbieding februari 2024

Een gemiddelde 4 kazen pizza kost rond de €12 per stuk. De afmeting heeft natuurlijk effect op de prijs. Een small kost ronde de €10 en een large rond de €13,50. Je kunt deze pizza afhalen bij de plaatselijke Italiaan of natuurlijk laten thuisbezorgen. Daarvoor kun je online je bestelling plaatsen en afrekenen. Eventueel kun je nog een aantal extra ingredienten aan je pizza toevoegen om hem nog specialer en lekkerder te maken. Zie ook onze pagina over de Pizza Hawaï.


Welke 4 kazen worden gebruikt in de pizza?

Wanneer je zelf deze pizza gaat maken kun je natuurlijk kiezen uit een groot aantal soorten kazen in de winkel, supermarkt of van de kaasboer. Traditiegetrouw wordt er gewerkt met onder andere Mozzarella, Provolone, Taleggio, Gorgonzola, Emmentaler, Grana Padano, Ricotta en Parmezaanse kaas.

Waar kan ik een quattro formaggi pizza bestellen?

Ook in jou regio kun je eenvoudig een pizza laten bezorgen. Gebruik daarvoor onze zoekmachine. Je wordt dan doorgestuurd naar een overzicht met een actueel aanbod pizzeria’s. Aangezien elke pizzabakker dit type in het assortiment heeft kun je overal terecht.

Wat kost de bezorgservice?

Over het algemeen is de bezorging gratis boven een bepaald bedrag (bijvoorbeeld boven de €20). Soms rekenen ze tussen de €1,99 en €2,50 aan bezorgkosten (afhankelijk van de regio, in Eindhoven kan dit anders zijn dan in Meppel). Ook kan het voorkomen dat je op sommige moment wat langer moet wachten op je bestelling (bijvoorbeeld in de weekenden of tijdens de avonduren).